Contact Rapid : 0727 825 165

Meniu Nunta

Povestea de iubire pe care o trăiești de ceva timp urmează să fie oficializată? Ai rostit marele DA și îți dorești o nuntă restrânsă, intimă, de care să te bucuri alături de cei mai apropiați prieteni și familie? Ei bine, vino la Casa Nașului să petreci ca-n povești. Îți punem la dispoziție un meniu nuntă care să răspundă celor mai exigente cerințe, astfel că vei fi sigură că petrecerea ta va fi una fastuoasă.

Orice mireasă știe, fără doar și poate, că mâncarea este calea spre inima invitatului, ce va încălzi publicul și va determina ca atmosfera să fie de poveste. Alege Casa Nașului, salon de nuntă sector 6 și te vei bucura de un salon nuntă din București deosebit, intim, în cadrul căruia apropiații tăi se vor simți ca acasă.

Mai mult de atât, îți venim în întâmpinare cu ofertă meniu nuntă diversificat, de la preparate tradiționale, din bucătăria românească, până la cele internationale.

Ba mai mult, grație bucătarilor noștri experiementați de la Casa Nașului, restaurant sector 6, București, vom pregati preparate delicioase, ce vor transforma nunta ta în experiențe culinare de neuitat.

Ingrediente de cea mai bună calitate

Fiecare preparat servit în restaurant sector 6 va fi o experiență culinară memorabilă, fapt pentru care bucătarii noștri folosesc cele mai bune ingrediente, atent alese.

Staff dedicat și profesionist

Ne dorim ca fiecare petrecere organizată la Casa Nașului să fie memorabilă, fapt pentru care îți venim în întâmpinare cu personal dedicat, responsabil, atent la detalii, ce va face ca evenimentul tău să fie așa cum ți-ai dorit.

Atmosfera relaxanta

Fie că optezi pentru o petrecere pe terasă ori pentru una în interior, la Casa Nașului, vei găsi o atmosferă relaxantă, intimă, astfel că te vei bucura de o nuntă de poveste.

Pentru o nunta de vis pe care sa v-o amintiti cu drag

si peste multi ani, va asteptam la Casa Nasului!

Ingrediente atent selectionate

Ingrediente atent selectionate pentru fiecare meniu personalizat, in functie de preferinte si de tematica nuntii tale.

Meniu restaurant Casa Nașului

Meniul nostru este unul tradițional românesc, dar putem pregatii pentru tine tot ce iti doresti, astfel că te vei putea delecta cu gustări rafinate in functie de tematica ta.

Selectie de bauturi

In restaurantul nostru vei găsi o selecție inedită de vinuri numai bune pentru a savura orice preparat regăsit în meniu, dar și diverse sortimente de bere ori spirtoase.

Servicii Ireprosabile

Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulțumit și să revină, motiv pentru care staff-ul nostru este pregătit să răspundă nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil, făcând din fiecare vizită la Casa Nașului o experiență memorabilă.

Atmosfera Relaxanta

Fiind situat într-un loc ferit de aglomerația din București, restaurantul Casa Nașului este o oază de liniște, iar pentru asta te invitam sa gusti din preparatele noastre cu specific traditional romanesc!

Meniuri Speciale

Fie că vii însoțit de un copil ori de o persoană vegetariană, nu-ți fă griji. La Casa Nașului găsești meniuri speciale, care satisfac orice nevoi.

Petreceri Aniversare

Suntem deschisi in fiecare zi, dar suntem alături de tine și la evenimente speciale precum nunta ta. Promitem să-ți organizăm un eveniment cu adevarat memorabil.

Home Delivery

Ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu acest serviciu, motiv pentru care îl vom implementa în curând. Fii cu ochii pe noi și în curând îți vom livra mâncare chiar la tine acasă, în sector 6, București.

Contactati-ne acum pentru a primi o oferta personalizata

pentru organizarea unei eveniment în restaurantul Casa Nasului!