Contact Rapid : 0727 825 165

Meniu Nunta de Argint

Un moment deosebit în viața fiecărui om este, fără doar și poate, nunta, însă dacă au trecut 25 de ani sau chiar 50 de la marele eveniment, și îți dorești să petreci într-un cadru intim, alături de copii, rude și prieteni de-o viață, Casa Nașului, restaurat sector 6, este alegerea perfectă.

Tradiție, pasiune și servicii ireproșabile. Sunt doar câteva cuvinte ce ne definesc perfect, așa că îți propunem să-ți organizezi nunta de argint de vis la Casa Nașului. Îți oferim un cadru intim, perfect pentru un eveniment restrâns, așa cum ți-l dorești, dar și preparate din bucătăria tradiționale simple, care să-ți răsfețe simțurile.

Așadar, dacă ești din București, sector 6 și cauți pe cineva care să-ți organizeze nunta de argint, hai la Casa Nașului. Promitem să-ți satisfacem cele mai rafinate exigențe și să te bucuri de un eveniment memorabil.

Meniu traditional delicios

La restaurantul Casa Nașului, sărbătorim dragostea așa cum știm cel mai bine. Cu preparate tradiționale delicioase, realizate de bucătari priceputi, ce vă vor încânta papilele gustative.

Bauturi de cea mai buna calitate

O mâncare delicioasă va fi însoțită mereu de băuturi pe măsură. De aceea, restaurant Casa Nașului își oferă o gamă diversificată de băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice și băuturi calde.

Amenajari rafinate cu specific traditonal

Ne dorim să-ți organizăm o petrecere memorabilă, motiv pentru care sălile de evenimente vor fi puse în valoare de decorațiuni sofisticate, care să te încânte.

Nunta de argint

Sarbatoreste-o in stil Romanesc

Ingrediente atent selectionate

Fiecare preparat regăsit în meniul restaurantului Casa Nașului este o explozie de plăcere, iar acest lucru se datorează faptului că folosim ingrediente atent alese, perfect atent selectionate pentru nunta ta de argint de vis !

Meniu restaurant Casa Nașului

Un meniu memorabil se tine minte doar folosind mancaruri cu specific romanesc, pentru o nunta de argint preparatele trebuiesc obligatoriu sa indeplineasca aceasta dorinta.

Selectie de bauturi

La Casa Nașului vei găsi o selecție inedită de vinuri numai bune pentru a savura orice preparat regăsit în meniu, dar și diverse sortimente de bere ori spirtoase.

Servicii Ireprosabile

Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulțumit și să revină, motiv pentru care staff-ul nostru este pregătit să răspundă nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil, făcând din fiecare vizită la Casa Nașului o experiență memorabilă.

Atmosfera Relaxanta

Fiind situat într-un loc unit cu natura din București, restaurantul Casa Nașului este o oază de liniște.

Meniuri Speciale

Fie că vii însoțit de un copil ori de o persoană vegetariană, nu-ți fă griji. La Casa Nașului găsești meniuri speciale, care satisfac orice nevoi.

Petreceri Aniversare

Ne găsești în fiecare zi, dar suntem alături de tine și la evenimente speciale, fie că vorbim de petreceri precum nunta ta de argint, ziua de nastere asmd, promitem să-ți organizăm un eveniment memorabil.

Home Delivery

Ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu acest serviciu, motiv pentru care îl vom implementa în curând. Fii cu ochii pe noi și în curând îți vom livra mâncare chiar la tine acasă, în sector 6, București.

Daca iti doresti o nunta de argint de vis

Poti apela oricand la noi, iti vom face evenimentul memorabil.