Contact Rapid : 0727 825 165

Meniu Corporate Party

Evenimentele corporate sunt, fără doar și poate, unele dintre cele mai sofisticate manifestări de menținere a legăturilor între partenerii de afaceri, fapt pentru care organizarea evenimentului trebuie să fie iresproșabilă. De aceea, Casa Nașului îți pune la dispoziție meniu corporate, realizat special pentru a răspunde necesităților tale, ca firmă, dar și ca angajaților ori partenerilor de afaceri invitați.

Situat în sector 6, București, restaurant Casa Nașului se remarcă prin tradiție, pasiune și atenție la detalii, fapt pentru care îți punem la dispoziție bucătari iscusiți care vă vor întâmpina cu preparate care mai de care mai delicioase și sofisticate, pregătite pentru a răspunde aspectelor serioase ale lumii de business.

Așadar, situat în sector 6, București, cartier Militari, restaurant Casa Nașului organizează corporate party, așa că nu ezita să ne contactezi. Îți punem la dispoziție un meniu corporate, ce va răspunde, cu siguranță, standardelor tale.

Eveniment corporate - muzică live

Dacă vrei ca evenimentul tău corporate să fie unul memorabil, îți punem la dispoziție muzică live, astfel încât atmosfera să fie cât mai destinsă și plăcută.

Meniu corporate delicios, la prețuri accesibile

Credem în serviciile ireproșabile, fapt pentru care îți oferim calitate la prețuri mai mult decât accesibile. Vino la Casa Nașului și convinge-te.

Locație discretă, ferită de zgomote

Situat în sectorul 6, București, restaurant Casa Nașului este alegerea perfectă dacă îți dorești ca evenimentul corporate să fie organizat într-o locație discreta.

Te asteptam sa ne faci o vizita sa gasim impreuna

solutia potrivita pentru organizarea evenimentului tau!

Atmosfera Relaxanta

Ideal pentru petreceri Corporate Party, restaurantul Casa Nașului este o oază de liniște, motiv pentru care îți propunem să vii să încerci preparatele specific tradiționale regăsite în meniul nostru.

Corporate Party

Suntem alături de tine pentru orice eveniment special, fie că vorbim de petreceri de zile de naștere, petreceri corporate party sau nunti. Promitem să-ți organizăm un eveniment special.

Servicii Ireprosabile

Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulțumit și să revină, motiv pentru care staff-ul nostru este pregătit să răspundă nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil, făcând din fiecare vizită la Casa Nașului o experiență memorabilă.

Selectie de bauturi

La Casa Nașului vei găsi o selecție inedită de vinuri numai bune pentru a savura orice preparat regăsit în meniu, dar și diverse sortimente de bere ori spirtoase.

Meniu restaurant Casa Nașului

este unul tradițional cu specific românesc, astfel că te vei putea delecta cu gustări reci, precum bruschete ori zacuscă de casă, dar și cu preparate tradiționale, precum ciorbe, coaste de porc preparate la cuptor sau pe grill, tigaie ”mușcătură de viperă”, Porcu’ bunicii cu legume.

Meniuri Speciale

Fie că vii însoțit de un copil ori de o persoană vegetariană, nu-ți fă griji. La Casa Nașului găsești meniuri speciale, care satisfac orice nevoi.

Ingrediente atent selectionate

Fiecare preparat regăsit în meniul restaurantului Casa Nașului este o explozie de plăcere, iar acest lucru se datorează faptului că folosim ingrediente atent selectionate, potrivite pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Home Delivery

Ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu acest serviciu, motiv pentru care îl vom implementa în curând. Fii cu ochii pe noi și în curând îți vom livra mâncare chiar la tine acasă, în sector 6, București.

Contactaeaza-ne

si in cel mai scurt timp iti vom oferi o oferta personalizata.