Contact Rapid : 0727 825 165

Meniu Botez

Restaurantul Casa Nașului, situat în sector 6, București, vă pune la dispoziție interiorul cu o capacitate de aproape 100 de persoane pentru a vă bucura de o petrecere de botez deosebită, dar intimă, în cadrul căreia veți petrece momente magice alături de persoanele dragi.

Așadar, dacă îți cauți un salon botez, alege Casa Nașului, situat în sector 6, cartier Militari.  Îți punem la dispoziție un meniu de botez ce răspunde chiar și celor mai rafinate gusturi, din care nu lipsesc deserturi delicioase, dar și băuturi atent selecționate.

La Casa Nașului ne dorim ca fiecare eveniment să fie memorabil, motiv pentru care am ales personal calificat, bucătari iscusiți și îți punem la dispoziție și o ofertă de meniu diversificată, cât să poată mulțumi chiar și cele mai exigente gusturi.

Ba mai mult, combinația inedită dintre bucătăria tradițională și cea europeană va transforma meniul de botez într-o explozie de arome ce va încânta, cu siguranță, toți invitații.

Meniu botez traditional

Lucrăm cu bucătari ce transformă fiecare preparat într-o experiență culinară de neuitat, fapt pentru care meniul de botez va încânta gusturile oricărui invitat.

Băuturi fine meniu botez

Mâncarea delicioasă va fi însoțită de băutură pe măsură, de aceea am făcut o selecție de cele mai bune băuturi, fie răcoritoare, alcoolice ori calde.

Ring de dans

Casa Nașului îți oferă un cadru intim pentru ca evenimentul tău să fie memorabil și, de asemenea, găsești un ring de dans, numai bun să-ți tocești pantofii toată noaptea.

Botezul este cu siguranta un eveniment de mare importanta

atat pentru parinti, cat si pentru cel mic.

Ingrediente atent selectionate

Fiecare preparat regăsit în meniul restaurantului Casa Nașului este o plăcere, iar acest lucru se datorează faptului că folosim ingrediente foarte atent alese si sănătoase, potrivite perfect pentru un meniu de botez.

Meniu restaurant Casa Nașului

este unul tradițional românesc, astfel că te vei putea delecta nu doar cu gustări reci, precum bruschete ori zacuscă de casă, dar și cu preparate tradiționale, precum ciorbe, coaste de porc preparate la cuptor sau pe grill, tigaie ”mușcătură de viperă”, Porcu’ bunicii cu legume ori, de ce nu, tradiționalul șnițel cu cartofi prăjiți.

Selectie de bauturi

La Casa Nașului vei găsi o selecție inedită de vinuri numai bune pentru a savura orice preparat regăsit în meniu, dar și diverse sortimente de bere ori spirtoase.

Servicii Ireprosabile

Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulțumit și să revină, motiv pentru care staff-ul nostru este pregătit să răspundă nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil, făcând din fiecare vizită la Casa Nașului o experiență memorabilă.

Atmosfera Relaxanta

Fiind situat într-un loc ferit de aglomerația din București conectat cu natura si cu lemnul, restaurantul Casa Nașului este o oază de liniște, perfect pentru un botez de neuitat.

Meniuri Speciale

Fie că vii însoțit de un copil ori de o persoană vegetariană, nu-ți fă griji. La Casa Nașului găsești meniuri speciale, care satisfac orice nevoi.

Petreceri Aniversare

Suntem prezenti in fiecare zi, dar suntem alături de tine și la evenimente speciale, precum botezul tau de aceea, promitem să-ți organizăm un eveniment memorabil.

Home Delivery

Ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu acest serviciu, motiv pentru care îl vom implementa în curând. Fii cu ochii pe noi și în curând îți vom livra mâncare chiar la tine acasă, în sector 6, București.

De cauti un local de botez, hai sa vorbim

Daca aveti nevoie de un resturant in Bucuresti în care să organizati un botez de vis.