Contact Rapid : 0727 825 165

Ciorba De Potroace

Urmează să te căsătorești și cauți un restaurant pentru ciorba de potroace? Vino la Casa Nașului, restaurant situat în sectorul 6, Militari, iar specialiștii noștri îți vor organiza petrecerea de după nuntă.

Tradițiile și obiceiurile de nuntă reînvie atmosfera de altă dată, motiv pentru care dacă îți dorești să le respecți cu sfinție, Casa Nașului îți stă la dispoziție. Bucătarii noștri vor realiza cea mai bună ciorbă de potroace, ce va impresiona chiar și cei mai pretențioși invitați.

Ciorba de potroace

Daca te gandești ca vor fi multe lucruri de care va trebui să te ocupi, lasă grijile deoparte, ne vom ocupa noi de tot iar tu vei discuta cu rudele si prieteni cum a fost in seara nunti.

Organizare ciorba de potroace

Pe toată durata evenimentului o sa fim la dispozitia ta fara ca tu să nu ai nicio grijă, in afară de aceea de a te simți bine alături prietenii si rudele tale.

Meniu personalizat

In restaurantul Casa Nasului vei avea pentru ciorba de potroace meniuri personalizate, in functie de preferintele tale și ale invitatilor tai.

Ciorba de potroace

intr-o locatie de vis linistita si retrasa de aglomeratie

Ingrediente atent selectionate

Fiecare preparat regăsit în meniul restaurantului Casa Nașului este o explozie de plăcere, iar acest lucru se datorează faptului că folosim ingrediente atent alese, sănătoase, potrivite pentru a satisface cele mai bune ciorbe de potroace!

Meniu restaurant Casa Nașului

este unul tradițional românesc, astfel că te vei putea delecta si de gustări reci, precum bruschete ori zacuscă de casă, pe langa preparetele de ciorba sau de ce nu, tradiționalul șnițel cu cartofi prăjiți.

Selectie de bauturi

La Casa Nașului vei găsi o selecție inedită de vinuri numai bune pentru a savura orice preparat regăsit în meniu, dar și diverse sortimente de bere ori spirtoase.

Servicii Ireprosabile

Ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul să plece mulțumit și să revină, motiv pentru care suntem pregatiti sa facem fata fiecarui detaliu pentru care tu iti doresti un serviciu impecabil.

Atmosfera Relaxanta

Fiind situat într-un loc ferit de aglomerația din București, restaurant Casa Nașului este o oază de liniște conectat cu natura, si nu in ultimul rand cu lemnul.

Meniuri Speciale

Fie că vii însoțit de un copil ori de o persoană vegetariană, nu-ți fă griji. La Casa Nașului găsești meniuri speciale, care satisfac orice nevoi.

Petreceri Aniversare

Pe langa evenimentul tau de organizare pentru ciorba de potroace, cu noi poti vorbi si de petreceri de zile de naștere, nunți ori botezuri. Promitem să-ți organizăm un eveniment memorabil.

Home Delivery

Ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu acest serviciu, motiv pentru care îl vom implementa în curând. Fii cu ochii pe noi și în curând îți vom livra mâncare chiar la tine acasă, în sector 6, București.

Lasa-te pe mainile expertilor de la Casa Nasului pentru

organizarea petrecerii de dupa nunta, si nu vei regreta.